Innovatív találmányokkal vár a Nürnbergi Nemzetközi Játékvásár februárban

A Nürnbergi Nemzetközi Játékvásár nem más, mint a játékvilág globális központi platformja. A játék-, hobbi- és szabadidős szakemberek az év legfontosabb rendezvényének tekintik a vásárt, ahol minden érintett döntéshozóval találkozhatnak. A kiállítók itt megmutatják az egész iparágnak, cégük mit képvisel, és mi különbözteti meg őket a versenytársaiktól.
Innovatív találmányokkal vár a Nürnbergi Nemzetközi Játékvásár - Nürnberger Spielmesse 2023

Már a mérete és a minősége alapján is a világ vezető szakkiállítása a Nürnbergi Nemzetközi Játékvásár. Sehol máshol a világon nem találkozik több játékrajongó, mint ahányan évről évre Nürnbergbe látogatnak. Itt a hazai és nemzetközi kiállítók mutatják be legfontosabb új termékeiket, amelyek közül a legjobbak összesen 7 különböző témavilágban vonulnak fel a színpadon.

Nem véletlenül számít a játékvásár legfőbb vonzerejének az Új Termék Galéria, ahol - nevéhez méltóan - minden aktuális újdonsággal találkozhatunk a játékiparban, és ihletet meríthetünk az innovációból. A legizgalmasabb darabokat szemet gyönyörködtető vitrinekben találja meg.

A nemzetközileg elismert ToyAward a legjobb új termékeket díjazza is, összesen hat kategóriában: Baba és csecsemő, Óvoda, Iskolás, Tinédzser és Felnőtt, Startup és Fenntarthatóság. A válogatást szakértőkből álló nemzetközi zsűri végzi, akik számára a szórakozás, az eredetiség és a kiskereskedelmi siker lehetősége a lényeges döntési szempont.

A rendezvény nemcsak játékokat, hanem egyedi termékválasztékot is talál. A 13 termékcsoportban áttekintést kapunk a játékcégek legfontosabb termékeiről, az innovatív, most induló vállalkozásoktól egészen a piacvezetőkig. A kiállítók már korábban felvehetik egymással a kapcsolatot a Spielwarenmesse Digital platformon, hiszen a személyes beszélgetések pótolhatatlanok, és a legjobb alapot képezik a megalapozott vásárlási döntésekhez.

Mi vár a játékiparra a következő évben?

A Spielwarenmesse TrendCommittee minden évben a játékipar legújabb trendjeit keresi. A nemzetközi szakértőkből, trendfelderítőkből, piackutatókból és sok éves tapasztalattal rendelkező újságírókból álló csapat jó előre meghatározza a következő év trendjeit.

A 2023-as játéktrendeket a csarnok újonnan kialakított, 400 négyzetméteres élményterületén lehet felfedezni és kipróbálni az egyes darabokat. Ugyanitt érdekes adatokat és tényeket, valamint izgalmas szakértői előadásokat is meghallgathatunk.

Nürnbergi hotelek itt!

Nürnbergi apartmanok itt!

Nürnbergi szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Innovatív találmányokkal vár a Nürnbergi Nemzetközi Játékvásár - Nürnberger Spielmesse 2023

Innovatív találmányokkal vár a Nürnbergi Nemzetközi Játékvásár februárban

Bemutatjuk, mi teszi ezt a rendezvényt egyedülállóvá az egész világon.

Európa legnagyobb szórakoztató parkjai, vidámparkjai

Mutatjuk Európa legnagyobb szórakoztató parkjait - Itt a lista!

Összegyűjtöttük a legjobb európai szórakoztató parkokat, amik tökéletesek egy családi kiránduláshoz.